بهترین اپلیکیشن های سال 2018

ساخت وبلاگ

طراحی اپلیکیشن در مشهد

 

بالاخره سال ۹۶ هم به پایان رسید و حالا یک بار دیگر به مرحله جمع بندی و انتخاب بهترین محصولات سال رسیده ایم. ما اعضای تیم اپلیکیشن دیجیاتو برای توسعه دهندگان ایرانی و ساخته های خوب شان ارزش فراوانی قائلیم، و همواره با معرفی و بررسی این محصولات کوشیده ایم تا از روند رو به رشد اپلیکیشن سازی در میهن عزیزمان حمایت کنیم.

به همین خاطر، امسال هم به رسم هر سال جشنواره کوچکی برگزار کرده و بهترین اپلیکیشن ها در دسته های موضوعی مختلف را به انتخاب خود برگزیده ایم.

خوشبختانه امسال، سال خوب و پرثمری برای اپلیکیشن های ایرانی بود؛ اتفاقات خوبی در این حوزه افتاد و شاهد ظهور محصولات جدید و خلاقانه ای بودیم که در سال های گذشته جای خالی شان احساس می شد.

رونق سرویس های حمل و نقل و روی کار آمدن بازیگران جدید در این حوزه شاید مهم ترین اتفاق دنیای اپلیکیشن ها در سال ۹۶ بود. هر چند پیشرفت محسوس اپلیکیشن های «آموزشی» و نزدیک شدن آن ها به استانداردهای جهانی، شکوفایی اپلیکیشن های «خدمات آنلاین» و تقویت محصولات حوزه «کسب و کار» و فریلنسینگ هم جزو هایلایت های دنیای اپ ها در سال جاری بودند.

توجه کنید که معیار انتخاب اپلیکیشن هایی که در ادامه می بینید صرفا انتشارشان در سال ۹۶ نبوده، چرا که اپلیکیشن ها بر خلاف بازی ها به طور مداوم به‌روزرسانی می شوند و ممکن است اضافه شدن قابلیت های جدید و اعمال تغییرات در آن ها برای سال هایی طولانی ادامه دار باشد.

بنابراین در کنار انتخاب و تقدیر از بهترین های تازه وارد، به‌روزرسانی و عملکرد در طول سال اپ های قدیمی تر را هم معیار انتخاب مان قرار دادیم. با این اوصاف، فکر می کنیم دیگر وقت آن رسیده که به انتخاب هایمان بپردازیم. از شما دعوت می کنیم که تا پایان مطلب با دیجیاتو همراه باشید.

ابزار کاربردی
انتخاب دیجیاتو: تیک تیم


اپلیکیشن های دیگری که شایسته حضور در فهرست بهترین ها هستند:

عریضه (وکیل هوشمند)
قیمت گذار (خودرو)
تقویم نسیم صبح
لرزه نگار
همیشه در بین محصولات ایرانی جای خالی یک تقویم هوشمند قابل اعتماد احساس می شد؛ چیزی که بتواند برای برنامه ریزی کارها به اندازه Google Calendar مفید و مثمر ثمر واقع شود. «تیک تیم» موفق شد که تا حد زیادی این جای خالی را پر کند.

در کنار رابط کاربری ساده و به دور از پیچیدگی مرسوم اپ های این چنینی، پشتیبانی از تقویم شمسی و میلادی، دسته بندی منظم برای اهداف و اولویت ها، تعیین یادآورهای متعدد و پشتیبان گیری از اطلاعات از نقاط قوت اپلیکیشن تیک تیم به شمار می آیند.

اما در کنار تیک تیم «لرزه نگار» به خاطر اطلاع رسانی سریع و دقیق زلزله ها در پر لرزه ترین سال کشور، «قیمت گذار» برای کمک به حل مشکل قیمت گذاری خودروهای کار کرده، تقویم «نسیم صبح» برای ارائه تجربه ای عالی از کار با یک تقویم چندکاره و «عریضه» به خاطر آگاهی بخشیدن به مردم از حقوق قانونی خود هم جزو برترین و ارزشمندترین ابزار کاربردی ایرانی در سال ۹۶ بودند که امسال شانس تجربه شان را در موبایل هایمان داشتیم.

امور مالی
انتخاب دیجیاتو: آنالیزا


اپلیکیشن های دیگری که شایسته حضور در فهرست بهترین ها هستند:

بانک ملت
فون پی
زرین پال
724
«آنالیزا» بی برو برگرد پدیده حوزه فین تک در سال ۹۶ بود. این اپلیکیشن هوشمند بر خلاف حسابدارهای شخصی که نیاز به وارد کردن دستی اطلاعات دارند، تراکنش های مالی تان را از طریق پیامک های بانکی آنالیز می کند تا بتواند شما را به مدیریت درستی از دخل و خرج تان برساند.

نوآوری به کار رفته در طراحی و البته سادگی کار با اپ جزو دلایلی هستند که آنالیزا را شایسته حضور در فهرست برترین اپ های ایرانی سال ۹۶ می کنند.

همچنین جا دارد از «بانک ملت» هم یاد کنیم که بر خلاف بسیاری از بانک ها، اهمیت طراحی یک «رابط کاربری خوب و شایسته» در اپلیکیشن های بانکی را نادیده نگرفت و تجربه فوق لذت بخشی از انجام امور بانکی را برای کاربران موبایل به ارمغان آورد.

اما در کنار این دو باید از «فون پی» به خاطر تسهیل معضل همیشگی پرداخت کرایه تاکسی، زرین پال بابت ارائه درگاه اختصاصی که نقش مؤثری در پیشرفت فروشگاه های نوپا داشت و ۷۲۴ بابت این که پرداخت های الکترونیکی را به سادگی آب خوردن کرد هم تقدیر کنیم که همگی جزو سرویس های فین تک ممتاز امسال بودند.

آموزشی
انتخاب دیجیاتو: پرگار


اپلیکیشن های دیگری که شایسته حضور در فهرست بهترین ها هستند:

یونیورسیتی
مکتب خونه
آموزش زبان انگلیسی Expert
زبان بیاموز
۹۶ سال شکوفایی اپلیکیشن های آموزشی بود. مطابق آخرین آمار کافه بازار، اپلیکیشن های حوزه آموزش در حال حاضر چیزی حدود ۱۹٪ تمام محصولات بارگذاری شده روی این فروشگاه را تشکیل می دهند که نشان از پتانسیل بالای اپ های این حوزه و استقبال خوب کاربران دارد.

اما در میان تمام این اپلیکیشن ها «پرگار» محصول ویژه و متفاوتی بود. برای نخستین بار در ایران شاهد اپلیکیشنی بودیم که به طور جدی روی «آموزش آنلاین» از طریق ویدیو متمرکز شده بود؛ ویدیوهایی از منابع معتبری مثل Lynda که با رعایت قانون «کپی رایت» همگی به طور اختصاصی دوبله یا زیرنویس شده بودند و می توانستند در حکم دانشگاه مجازی شما برای یادگیری یک تخصص باشند.

همچنین «یونیورسیتی» به خاطر حل معضل نداشتن جزوه در شب امتحان برای هزاران دانشجو، «مکتب خونه» به خاطر کورس های حرفه ای با اعطای مدرک از دانشگاه تهران، و «آموزش زبان انگلیسی اکسپرت» و «زبان بیاموز» برای ارائه شیوه های نوین و مؤثر برای یادگیری زبان از طریق موبایل هم جزو اپلیکیشن های ممتاز آموزشی هستند که آن ها را در سال ۹۶ شایسته تقدیر می دانیم.

حمل و نقل
انتخاب دیجیاتو: الوپیک

 

معرفی مطالب جالب با لینک منبع...
ما را در سایت معرفی مطالب جالب با لینک منبع دنبال می کنید

برچسب : طراحی اپلیکیشن در مشهد, طراحی اپلیکیشن, طراحی اپلیکیشن اندروید, نویسنده : امین طیرانی rayap بازدید : 297 تاريخ : شنبه 24 شهريور 1397 ساعت: 22:15